• Pallet pooling

  FHG is de op één na grootste speler op het gebied van palletverhuur in Europa. Met meer dan 35 miljoen pallettrips per jaar en een uitgekiend netwerk van depots en callcenters bedient de groep de Europese markt. Dochteronderneming FHG IPP Logipal richt zich hierbij op de elektronicabranche en de voedingsmiddelenbranche en FHG PRS Return System op de chemische industrie.

  Voor meer informatie:
  FHG IPP Logipal
  FHG PRS return system
  FHG PAKi

 • Pallet production

  De 9 productiebedrijven van FHG produceren jaarlijks 18 miljoen houten pallets. Zorg voor het milieu en zuinig gebruik van grondstoffen staan hierbij voorop. Naast de productie worden jaarlijks 1,8 miljoen houten pallets gerepareerd en verhandelt de groep 1,5 miljoen pallets die niet door de groep geproduceerd zijn. Voor meer informatie:

  Pallets Kisten
  Nederland
  Duitsland
  België
  Frankrijk
  FHG Naus

 • FHG PAKi

  FHG PAKi organiseert al ruim 35 jaar met meer dan 100 specialisten in 7 talen de stroom aan pallets en draadijzeren boxpallets in heel Europa. Dat doen wij op een wijze dat dit transportmateriaal voor FHG PAKi-klanten altijd en overal en in iedere gewenste hoedanigheid beschikbaar is. FHG PAKi-klanten kunnen omwisselen, huren en kopen.

  Voor meer informatie:
  FHG PAKi

 • FHG EasyPal

  FHG EasyPal is het innovatieve concept voor de het laatste traject in de supply chain van distributiepunt naar de winkel.

  Voor meer informatie:
  FHG EasyPal

   
  aug04

  IPP Logipal heralds the launch of Pooling Partners

   

  IPP Logipal, one of the leading pallet and box rental providers to fast moving consumer goods (FMCG) supply chains and to industrial sectors across Europe and the UK & Irelandís second largest pallet pooler, heralds the launch of the Pooling Partners brand by parent Faber Halbertsma Group.

  Lees meer

  FHG B.V.


  Prinses Beatrixstraat 35
  4024 HL ECK & WIEL
  The Netherlands
  Tel. +31 344 694 101
  Fax +31 344 694 105
   
  disclaimer